Thuis

Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

Bedrijfprofiel

Is Elektronisch Co. van Ningbojiajie, Ltd een onderneming van Hong Kong-owned. Opgericht in 2006, wordt het bedrijf, met geschikt vervoer, gevestigd in Xiaoluxia-Dorp, Simen-Stad, Yuyao-Stad, Zhejiang-Provincie. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van pvc-machtslijn, rubbermachtslijn, wevende kabel, stop en contactdoos, onderling verbonden componenten, draadrol en kabelhardheid, etc….

 

Met een netto waarde van meer dan 60 miljoenen, behandelt het een gebied van 22 acres en het fabrieksgebied is 16.000 vierkante meter. Wij hebben 120 personeelsleden met inbegrip van 2 ingenieurs en kwaliteitscontrole 9 personnels. De totale verkoop is meer dan 80 miljoenen per jaar. Door de inspanningen van verscheidene jaren, hebben wij ISO9001 verkregen: certificatie van 2015, CCC, van UL/CUL, van VDE/GS, van ASTA, van SNI, van SAA, van PSE, van kc, van KEMA en de gebiedende van de veiligheid van veel andere landen.

 

Het bedrijf streeft de bedrijfsfilosofie van „Integriteit en eerlijkheid na“ en voldoet aan de behoeften van klanten met het beheersprincipe van „Goed geloof als wortel, de kwaliteit als fundamenteel; de snelheid als efficiency.“ Jiajie wenst de eerlijke samenwerking, gemeenschappelijke ontwikkeling met mensen van verschillende gangen. Wij nodigen u uit oprecht om een briljante toekomst hand in hand tot stand te brengen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Is Elektronisch Co. van Ningbojiajie, Ltd een professionele fabrikant die zich in het maken van machtskoorden, machtsstoppen en uitbreidingskoord specialiseerde. Het bedrijf is opgericht sinds 2006. Daarom wij meer dan 10 jaar ervarings hebben aan het maken van machtskoorden.

 

Bij het begin, had ons bedrijf neen meer dan 20 werknemers. Zij werkten werkelijk hard niet alleen voor zich maar ook voor bedrijf. De volgende jaren, snel groeide ons team, en de verkoopvoltooiing was gestegen tot vijf honderd dollars. Het bedrijf breidde steeds belangrijker wegens alle inspanningen van leden uit. Ondertussen, werden het aantal en de prestaties van materiaal ook ontwikkeld.

 

Gelukkig, vandaag hebben wij een netto waarde van meer dan 60 miljoenen. Ons bedrijf behandelt een gebied van 22 acres en het fabrieksgebied is 16.000 vierkante meter. Wij hebben meer dan 120 personeelsleden met inbegrip van 2 ingenieurs en kwaliteitscontrole 9 personnels. De totale verkoop is meer dan 70 miljoenen per jaar.

 

Wij geloven voortaan en wij maken toekomstig. JIAJIE zal nooit ophouden vechtend voor ontwikkeling!

Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd. Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd. Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd. Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : jiajie

Aantal werknemers : 130~160

Jaarlijkse omzet : 1000-1100

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit UL goedgekeurd Machtskoord voor verkoop Van goede kwaliteit UL goedgekeurd Machtskoord voor verkoop Van goede kwaliteit UL goedgekeurd Machtskoord voor verkoop Van goede kwaliteit UL goedgekeurd Machtskoord voor verkoop