Thuis

Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit UL goedgekeurd Machtskoord voor verkoop
Van goede kwaliteit UL goedgekeurd Machtskoord voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Is Elektronisch Co. van Ningbojiajie, Ltd een onderneming van Hong Kong-owned. Opgericht in 2006, wordt het bedrijf, met geschikt vervoer, gevestigd in Xiaoluxia-Dorp, Simen-Stad, Yuyao-Stad, Zhejiang-Provincie. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van pvc-machtslijn, rubbermachtslijn, wevende kabel, stop en contactdoos, onderling verbonden componenten, draadrol en kabelhardheid, etc….

   

  Met een netto waarde van meer dan 60 miljoenen, behandelt het een gebied van 22 acres en het fabrieksgebied is 16.000 vierkante meter. Wij hebben 120 personeelsleden met inbegrip van 2 ingenieurs en kwaliteitscontrole 9 personnels. De totale verkoop is meer dan 80 miljoenen per jaar. Door de inspanningen van verscheidene jaren, hebben wij ISO9001 verkregen: certificatie van 2015, CCC, van UL/CUL, van VDE/GS, van ASTA, van SNI, van SAA, van PSE, van kc, van KEMA en de gebiedende van de veiligheid van veel andere landen.

   

  Het bedrijf streeft de bedrijfsfilosofie van „Integriteit en eerlijkheid na“ en voldoet aan de behoeften van klanten met het beheersprincipe van „Goed geloof als wortel, de kwaliteit als fundamenteel; de snelheid als efficiency.“ Jiajie wenst de eerlijke samenwerking, gemeenschappelijke ontwikkeling met mensen van verschillende gangen. Wij nodigen u uit oprecht om een briljante toekomst hand in hand tot stand te brengen.

   

  Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

  Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

  Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

 • OEM / ODM

  Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

  Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

 • R & D

   

   

  Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

Contactgegevens
Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss. CUI YU TING

Tel.: 86-574-6212-5666

Fax: 86-574-6216-0621

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)